protectoraciutadella@menorca.es

diumenge, 18 d’octubre del 2009

Xerrada amb Alexandra Salvador



El proper divendres 23 d'octubre de 2009 ens visita Alexandra Salvador, portaveu del "Jardinet dels Gats" del Raval de Barcelona. La conferència és oberta al públic i tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Social de Sa Nostra a Ciutadella (camí de Maó, 9).

L'objectiu principal d'"El Jardinet dels Gats" ( http://www.eljardinetdelsgats.org/) és el de dignificar la figura del moix de carrer, que és un dels grans oblidats, sota el supòsit que un moix al carrer pot sobreviure sense problemes, quan la realitat és que fa molt milers d'any que 'domesticant' animals com el ca o el moix els hem arrencat els seus instints de supervivència i que un moix de casa no sobreviu al carrer ni tan sols dues setmanes, període durant el qual pateix infinitat de penúries, abandonat i vagant pels carrers.

Alexandra Salvador ens parlarà de la seva àmblia experiència en el món de la protecció dels amimals, especialment dels moixos i ens donarà valuoses pistes sobre la convivència amb aquests animals, les seves necessitats i la millor manera de protegir la seva vida sense caure en el típic estrés del voluntari que no dona a l'abast amb tanta feina per fer.