protectoraciutadella@menorca.es

dimecres, 9 de juny del 2010

AJUDA PER UN MOIX ATROPELLAT



Aquest moix va ser atropellat fa uns dies per un cotxe a la carretera Ciutadella-Cala'n Bosc, a l'alçada des Pinaret. El conductor no es va aturar, però un testimoni de l'atropellament va avisar a la Protectora i nosaltres, així mateix, vam avisar al llacer municipal, tal com correspon en aquests casos. A hores d'ara ningú n'ha reclamat la propietat.

L'animal estava mal ferit però tenia molta vitalitat i ganes de viure. Per aquest motiu vam decidir operar-lo amb càrrec a la Protectora, malgrat el cost econòmic que suposava.  Se li ha lligat l'òs sacre amb un pern i una de les potes de darrera se li ha hagut de fixar interiorment amb un ferro.


Malgrat tot, el moix evoluciona favorablement i està disponible per si algú amb espai obert (no pot estar tancat dins un pis) el vol adoptar.
  En aquest cas hauríau de telefonar al 629.680.137

També us volem demanar una ajuda econòmica per ajudar a pagar el cost de l'operació. Podeu fer un ingrés, per petit que sigui, al c/c 2056-0014-18-4102003799 (Caixa Colonya) indicant "Moix Pinaret" o bé a la rudiola que a tal efecte tindrem a la taula de Ses Voltes els dissabtes matí.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

1 comentari:

Unknown ha dit...

... durant el cap de setmana hemm recollir 100 €. Estem molt contents de la resposta, tot i que encara confiem arreplegar-ne alguns més. De moment volem donar les gràcies a tots els que ja heu col·laborat.